Tom Visser

Achtergrond

Ik studeerde Onderwijs en Pedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam en werk al mijn hele carrière in het middelbaar beroepsonderwijs. Eerst als loopbaanbegeleider van drop-outs, later als manager en adviseur voor scholen, colleges en overheden.

Tot mijn pensionering was ik directeur van CINOP Global, een internationaal onderwijsadviesbureau. In die tijd heb ik een breed netwerk opgebouwd in de wereld van het internationaal beroepsonderwijs. Als ceo van CINOP Middle East heb ik vijf colleges voor beroepsonderwijs in Saoedi-Arabië opgezet.

Na mijn pensionering was ik gedurende anderhalf jaar Chief Operational Officer van Luminus Technical University College, een snel groeiend privécollege voor beroepsonderwijs in Jordanië, met zo’n vijfduizend studenten (van wie duizend Syrische vluchtelingen).

Naast Saoedi-Arabië en Jordanië was ik actief in veel andere landen, waaronder Afghanistan, Zuid-Afrika en Indonesië. Op dit moment adviseer en ondersteun ik Nederlandse en buitenlandse bedrijven die zaken met elkaar willen doen.

Beschikbaar voor

Consultancies, Talks.

Kennisgebieden

Onderwijs, Vluchtelingen, Zakendoen.

Click to access the login or register cheese

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door op de 'accepteer' knop of andere links in de site te klikken, geeft u aan hiermee akkoord te gaan.