Ongehoorden & Ongehoorzamen: Palestina

Ongehoorden & Ongehoorzamen is een serie radiodocumentaires met telkens drie verhalen over mensen die we vaak niet horen.

In deze geëngageerde podcast ga je met de ongehoorden mee op reis naar de frontlinies in Syrië; de verdeeldheid in Libanon; de terugkeer naar Palestina; de Koerdische strijd voor autonomie in Irak; en de onderdrukking in Iran. Dit is een unieke podcastserie, die een ander geluid laat horen. In de zoektocht naar meertonigheid van stemmen – geluiden van de straat, revolutionair gezang en dwepende muziek – vormt zich een kakofonie waardoor je je echt in het Midden-Oosten waant.

Luister hier naar de afleveringen van deze bijzondere verhalen.

Audiocollectief Anomalie bestaat uit Maartje en Simone; zij hebben de podcastserie ontwikkeld. Met de podcast willen zij een ander geluid uit het Midden-Oosten laten horen, als alternatief voor de ontwrichtende en simplistische beeldvorming over de regio.

Meer lezen?

Ongehoorden & Ongehoorzamen: Libanon

 • 21 mrt 2020
 • Audiocollectief Anomalie

Ongehoorden & Ongehoorzamen: Syrië

 • 21 mrt 2020
 • Audiocollectief Anomalie

Recente berichten

Recente reacties

  Archieven

  Categorieën

  Meta

  Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door op de 'accepteer' knop of andere links in de site te klikken, geeft u aan hiermee akkoord te gaan.