Lunchinterview #10: Daisy Mohr

In dit lunchinterview spreken we met Daisy Mohr, die vanuit Beiroet correspondent is voor de NOS in het Midden-Oosten. Ze vertelt over de economische crisis in Libanon, de schrijnende gevolgen van de coronapandemie en de hardnekkige politieke impasse in het land.

Ook neemt ze ons mee naar het prachtige Choufgebergte, waar ze in het geboortedorp van haar man met haar gezin groenten en fruit verbouwt op de ontzettend vruchtbare grond waar Libanon mee gezegend is. In tijden van lockdowns is ze zeker in de Chouf nog meer van het prachtige Libanon gaan houden.

Het Grote Midden Oosten Platform · Het Dakterras Lunchinterview #10 Daisy Mohr

Over de lunchinterviews

Op Het Dakterras organiseren we online lunchinterviews: gesprekken van 30 minuten met mensen die mooie en interessante verhalen te delen hebben over of uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Op zoek naar het andere verhaal, dat nog niet bekend is en een ander perspectief geeft.

Wil je op de hoogte blijven van onze gasten op Het Dakterras? Volg ons dan op LinkedInFacebook of Instagram!

 

Fernande van Tets is freelance journalist en auteur. Ze schrijft al bijna tien jaar vanuit en over het Midden-Oosten voor Nederlandse en internationale media.

Meer lezen?

Crisis raakt ook kleuters in Libanon

 • 18 mei 2020
 • Wiebke Eden-Fleig

Een droomhuis in Zuid-Libanon

 • 25 jan 2014
 • Sylva van Rosse

Lunchinterview #1: Olaf Koens

 • 04 dec 2020
 • Mark Snijder en Mink Lambers

Recente berichten

Recente reacties

  Archieven

  Categorieën

  Meta

  Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door op de 'accepteer' knop of andere links in de site te klikken, geeft u aan hiermee akkoord te gaan.