Lunchinterview #12: Erwin van Veen

In dit lunchinterview spreken we met Erwin van Veen, senior onderzoeker bij Clingendael. Hij analyseert de Nederlandse, Europese en Amerikaanse posities ten aanzien van het conflict tussen Israël en Palestina.

Ook schetst hij de uitdagingen voor het internationaal recht in een politiek krachtenveld. Recente ontwikkelingen in de Israelische politiek komen kort ter sprake, en hij sluit af met drie vraagstukken die hoge prioriteiten moeten krijgen om enige beweging te forceren in het conflict dat al jaren muurvast zit.

Het Grote Midden Oosten Platform · Het Dakterras Lunchinterview #12 Erwin Van Veen

Over de lunchinterviews

Op Het Dakterras organiseren we online lunchinterviews: gesprekken van 30 minuten met mensen die mooie en interessante verhalen te delen hebben over of uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Op zoek naar het andere verhaal, dat nog niet bekend is en een ander perspectief geeft.

Wil je op de hoogte blijven van onze gasten op Het Dakterras? Volg ons dan op LinkedInFacebook of Instagram!

 

Dick Broggel is politicoloog en werkzaam in de wereld van financiële instellingen en duurzame ontwikkeling. In de overige uren houdt hij zich bezig met cultuur en politiek van het Midden Oosten, Amerikaanse politiek en Europees buitenlands beleid.

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën

    Meta

    Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door op de 'accepteer' knop of andere links in de site te klikken, geeft u aan hiermee akkoord te gaan.