Vacature: Stage bij Grote Midden Oosten Platform

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde student die interesse heeft in de politiek, cultuur en geschiedenis van het Midden-Oosten? Wil jij graag ervaring opdoen in het organiseren van evenementen, schrijven van artikelen en subsidievoorstellen, en het uitbreiden van ons netwerk? Dan is deze stage bij het Grote Midden Oosten Platform echt iets voor jou!

Wie zijn wij? Het Grote Midden Oosten Platform is een onafhankelijke stichting die zich richt op het vergroten van kennis en begrip over het Midden-Oosten in Nederland. Het Grote Midden Oosten Platform is een transparante, ‘lichte’ organisatie. Dankzij ons vaste kernteam en de flexibele inzet van deskundigen zijn wij weinig plaats- en tijdgebonden. Hierdoor kunnen we diensten leveren die volledig aansluiten op de vraag, van Randstad tot regio, en zijn we in staat de expertise van diverse deskundigen optimaal te benutten. Het Platform biedt de Midden-Oosten deskundigen verder alle ruimte voor eigen initiatieven.

Wat ga je doen? Als stagiair bij het Grote Midden Oosten Platform ga je ons ondersteunen bij het organiseren van evenementen, het schrijven van artikelen en subsidievoorstellen, en het uitbreiden van ons netwerk. Je werkt samen met een klein team en krijgt veel ruimte om je eigen ideeën en initiatieven te ontwikkelen. Concreet ga je onder andere de volgende taken uitvoeren:

 • Assisteren bij het organiseren van evenementen, zoals lezingen, debatten en workshops;
 • Schrijven van artikelen en blogposts voor onze website en sociale media;
 • Ondersteunen bij het opstellen van subsidieaanvragen en rapportages;
 • Uitbreiden van ons netwerk door contact te leggen met potentiële samenwerkingspartners en sponsoren;
 • Meedenken over nieuwe projecten en initiatieven.

Wat bieden wij? Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende stage met veel ruimte voor eigen inbreng en groei. Je werkt in een informele en internationale omgeving, waar je veel kunt leren over het Midden-Oosten, evenementenorganisatie, communicatie en projectmanagement. Daarnaast bieden wij:

 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
 • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan onze evenementen en netwerkactiviteiten.

Wie zoeken wij? Wij zoeken een gemotiveerde en zelfstandige student die:

 • Een relevante opleiding volgt op HBO of WO-niveau (bijvoorbeeld Arabisch, Politicologie, Internationale betrekkingen, Journalistiek, Communicatie of Marketing).
 • Interesse heeft in het Midden-Oosten en bekend is met de politieke en culturele ontwikkelingen in de regio.
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden heeft, zowel in het Nederlands als in het Engels. Arabisch en Frans is een pré.
 • Creatief, zelfstandig en proactief is en graag nieuwe uitdagingen aangaat.
 • Minimaal 3 dagen per week beschikbaar is, voor een periode van minimaal 3 maanden (fijn als je uiterlijk 1 april 2023 kan starten).

Geïnteresseerd? Check of je opleiding de stage goedkeurt en stuur je cv en motivatiebrief naar info@hetgrotemiddenoostenplatform.nl

Dit artikel kwam tot stand met input van meerdere experts van het Grote Midden Oosten Platform. De meningen vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van het Grote Midden Oosten Platform.

Recente berichten

Recente reacties

  Archieven

  Categorieën

  Meta

  Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door op de 'accepteer' knop of andere links in de site te klikken, geeft u aan hiermee akkoord te gaan.