Consultancies

Experts van het Grote Midden Oosten Platform bieden hun kennis aan in artikelen, analyses en rapporten. Onze experts schrijven in opdracht (zoals voor de boekjes “Te gast in”) en zij zijn beschikbaar voor adviesop-drachten en evaluaties. Ze adviseren bedrijven en NGOs over context en cultuur in de verschillende landen in de regio.

“De inzichten en achtergronden v.w.b. kunst, cultuur, religie, algemene “levensbeschouwing” hebben mij heel veel geholpen bij het samenstellen van het webinar. Ik vond het een groot compliment dat één van de heren tegen mij zei “you spoke to people in a context they can relate to” en dat was zonder twijfel te wijten aan de aspecten en informatie die door de GMOP expert onder mijn aandacht zijn gebracht!”- Dana van Hes, E4 Consulting

Wilt u met uw organisatie of bedrijf aan de slag in het Midden-Oosten of Noord-Afrika? Wilt u een analyse, advies over een thema of land, of wilt u contacten leggen met lokale partners? Neem contact met ons op.

Onze experts schrijven longreads en artikelen over allerhande thema’s en onderwerpen die in het Midden-Oosten spelen, waarin zij dieper ingaan op de achtergronden van ontwikkelingen. Deze achtergrondartikelen worden hier gepubliceerd maar ook in andere media.

Een aantal experts zijn professioneel documentairemaker en podcastmakers.

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën

    Meta

    Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door op de 'accepteer' knop of andere links in de site te klikken, geeft u aan hiermee akkoord te gaan.