Doelgroepen

 • Bedrijven

  Wij zijn er voor bedrijven en MKB

 • Beleidsmakers

  Wij zijn er voor beleidsmakers van overheden

 • Non-profit

  Wij zijn er voor stichtingen en NGO's

De voorbije jaren is de kennis over het Midden-Oosten bij organisaties en bedrijven in Nederland langzaam verdwenen. Gelukkig hebben wij die kennis en ervaring nog wel!

Het Grote Midden Oosten Platform bundelt de kennis en ervaring van een groot aantal Nederlandse Midden-Oosten experts en biedt deze kennis aan aan grote en kleine bedrijven, lokale en Rijksoverheden, stichtingen en NGO’s.

Deze deskundigen zijn gepassioneerd en betrokken. Wij benutten hun brede ervaring rond verschillende thema’s door middel van trainingen, talks en consultancies. Alles op maat, de juiste deskundige bij het juiste vraagstuk. Want het Grote Midden-Oosten is niet onder één noemer te vangen, de regio is groot en gevarieerd. Belangrijk is dat wij niet alleen heel veel weten over het Midden-Oosten, maar ook over de invloed van het Midden-Oosten op Nederland. Zo leggen wij verbanden tussen binnenlandse en buitenlandse ontwikkelingen.

 

Het Grote Midden Oosten Platform helpt bij het zoeken naar geschikte ondernemers en vakmensen uit het Midden-Oosten. Wij helpen bij relatieopbouw, vertalen en coaching.

Onze experts schrijven mee aan context analyses, helpen bij de ontwikkeling of opstart van een project, bij het zoeken van uitvoeringspartners in de Arabische landen maar ook in Pakistan en Iran.

Wij geven advies op maat en faciliteren dialoog en samenwerking.

Het Grote Midden Oosten Platform is uw partner bij het organiseren van trainingen, lezingen en bijeenkomsten, of voor analyses en advies op maat.

”Wij zijn er voor alle organisaties en personen die kennis en informatie zoeken over de regio Marokko tot en met Afghanistan.”

Recente berichten

Recente reacties

  Archieven

  Categorieën

  Meta

  Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door op de 'accepteer' knop of andere links in de site te klikken, geeft u aan hiermee akkoord te gaan.