Non-profit

Voor uw organisatie wilt u een strategisch en duurzaam programma ontwikkelen in het Midden-Oosten. U heeft wel wat expertise in huis maar niet echt de hands-on kennis van zaken of connecties in de regio om een actueel en vernieuwend programma te ontwikkelen.

Het Grote Midden Oosten Platform denkt met uw organisatie mee en geeft een advies dat aansluit op de actualiteit en mogelijkheden in het Midden-Oosten. Met een frisse en onafhankelijke blik schrijft een expert mee aan context analyses, helpt bij de ontwikkeling of opstart van een project, begeleidt het zoeken naar uitvoeringspartners in de Arabische landen en voert projecten voor uw organisatie uit (hier of in de regio).

Voor een voorstel op maat kunt u contact met ons opnemen.

Het lijkt allemaal bijzonder ingewikkeld wat er aan de hand is in het Midden-Oosten. U zou het graag beter willen begrijpen. En u zou ook wel iets willen doen voor de mensen daar. In het bijzonder voor vrouwen, of voor vluchtelingen hier in Nederland.

Het Grote Midden Oosten Platform geeft presentaties, lezingen, trainingen of workshops over de thema’s waar u en uw organisatie meer over willen weten. Wij kunnen uw organisatie ook in contact brengen met geschikte lokale partners in het Midden-Oosten.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën

    Meta

    Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door op de 'accepteer' knop of andere links in de site te klikken, geeft u aan hiermee akkoord te gaan.