Beleidsmakers

U wilt als beleidsmaker een strategisch en duurzaam programma ontwikkelen in het Midden-Oosten maar u mist hands-on kennis van zaken of connecties in de regio om een echt actueel en vernieuwend programma te ontwikkelen. Door hoge werkdruk heeft u ook niet de tijd om hier goed in te investeren.

Het Grote Midden Oosten Platform denkt met u mee en geeft een advies dat aansluit op de actualiteit en mogelijkheden in het Midden-Oosten. Met een frisse en onafhankelijke blik schrijft een van onze experts mee aan een context analyse, helpt bij de ontwikkeling of opstart van een project, begeleidt bij het zoeken van uitvoeringspartners in de Arabische landen maar ook in Pakistan en Iran.

Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

Er wonen Syrische, Jemenitische en Afghaanse statushouders in uw gemeente en als beleidsmedewerker weet u niet precies wat dit aan problemen of uitdagingen met zich meebrengt. De statushouders zijn niet toegerust op de lokale arbeidsmarkt, en er is weerstand onder de lokale bevolking.

Het Grote Midden Oosten Platform geeft advies op maat dat ingaat op de achtergrond van de statushouders (vergroten begrip over cultuur en context), en op begeleiding naar de arbeidsmarkt (inzicht in obstakels en kansen en hoe daarmee om te gaan), en faciliteert de dialoog tussen de lokale bevolking en statushouders over pijnpunten en vragen.

Kijk hier voor een beschrijving van onze diensten.

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën

    Meta

    Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door op de 'accepteer' knop of andere links in de site te klikken, geeft u aan hiermee akkoord te gaan.