Steun ons

Steun het Grote Midden Oosten Platform

In een wereld waarin polarisatie de norm lijkt en waarin we meer muren optrekken dan bruggen bouwen is het werk van het Grote Midden Oosten Platform hard nodig. We zijn daarom op zoek naar donateurs en vrienden. Wilt u ons steunen?

Het Grote Midden Oosten Platform heeft als doel de kloof te dichten tussen Nederland en de landen uit het ‘grote Midden-Oosten’, van Marokko tot Afghanistan. Het biedt een genuanceerd en menselijk beeld van de samenlevingen en burgers in het grote Midden-Oosten. Het Platform brengt een diverse groep Nederlandse Midden-Oostenexperts samen. Het biedt kennis en expertise, en analyseert, initieert, agendeert en faciliteert debat.

Het Platform is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en zonder structurele financiering. Hoe meer middelen we hebben, hoe meer activiteiten we kunnen uitvoeren om een verschil te maken. Met uw financiële steun kunnen we bijvoorbeeld debatbijeenkomsten organiseren, journalistieke verhalen schrijven en trainingen geven.

  • Doneer eenmalig of
  • Word Vriend van het Grote Midden Oosten Platform en doneer maandelijks.

Vrienden

Vrienden van het Grote Midden Oosten Platform ontvangen een boek naar keuze van een van onze experts:

Mail ons op info@hetgrotemiddenoostenplatform.nl om je keuze en contactgegevens te laten weten. Je ontvangt dan bovendien regelmatig informatie over de activiteiten van het Grote Midden Oosten Platform.

Donaties zijn welkom op bankrekening NL57TRIO0197876684 t.n.v. het Grote Midden Oosten Platform, of via IDEAL hieronder.Doneer € -


Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën

    Meta

    Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door op de 'accepteer' knop of andere links in de site te klikken, geeft u aan hiermee akkoord te gaan.