Ethem Emre

Achtergrond

Ethem Emre is sinds 1982 zelfstandig ondernemer in meerdere sectoren, zowel in Nederland als in Turkije. Met zijn bi-culturele achtergrond en juridische expertise heeft hij een sterke reputatie en zakelijk netwerk opgebouwd. Hij is in 1995 begonnen met letselschadeprojecten in Istanbul. Na 10 jaar ging hij daarmee door in Nederland en richtte de eerste interculturele letselschadepraktijk in Nederland op, te weten Elfi Letselschade & Advies. Hij faciliteert experts met een multiculturele achtergrond ten behoeve van ongevalsslachtoffers met een niet-westerse culturele achtergrond.

Ethem Emre is een typisch doelgericht persoon die bekend staat als pionier en projectontwikkelaar. In 2013 was hij de oprichter van de Stichting Kamer van Koophandel Nederland-Turkije. Hij is nauw betrokken bij verschillende interculturele initiatieven.

Beschikbaar voor

Consultancies, Lezingen, Podcasts, Talks, Trainingen.

Kennisgebieden

Advies, Business, Culinair, Cultural awareness, Economie, Ondernemerschap, Turkije, Zakencultuur.

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën

    Meta

    Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door op de 'accepteer' knop of andere links in de site te klikken, geeft u aan hiermee akkoord te gaan.