Ismahane Ben Smail

Achtergrond

EMPOWERMENT TRHOUGHT KNOWLEDGE:

Als expert op het gebied van interculturele communicatie combineer ik mijn uitgebreide interculturele kennis van en ervaring met de Arabische, Franse, Nederlandse en Engelse taal en cultuur met uitstekende vaardigheden op het gebied van communicatie, onderhandelen en interculturele thema’s. Door mijn biculturaliteit (Arabisch en Nederlands) heb ik een diepgaande kennis van de taal en cultuur en van de cultuurverschillen in het zakendoen in beide contexten.

Ik ondersteun bedrijven, startups en zzp’ers in het opzetten dan wel uitbreiden van hun zaak in het MENA gebied. Ik ben een verbinder, een life long learner, een betrokken partner om je idee of je business naar een hoger niveau te brengen.

 

Beschikbaar voor

Consultancies, Essays en artikelen, Lezingen, Podcasts, Talks, Trainingen, Werving en Selectie.

Kennisgebieden

Algerije, Business, Communicatie, Consultancy, Cultural awareness, Cultuur, Economie, Golfregio, Ondernemerschap, Tunesië, Vrouwen en Emancipatie, Zakencultuur.

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën

    Meta

    Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door op de 'accepteer' knop of andere links in de site te klikken, geeft u aan hiermee akkoord te gaan.