Maha Yassin

Achtergrond

Ik ben een gedreven, onafhankelijke onderzoeker met een passie voor advocacy, beleidsontwikkeling en mensenrechten in het Midden-Oosten.

Ik studeerde Communicatie Wetenschappen (Master) en Geologie (Bachelor), en heb me gespecialiseerd in milieubeleid, klimaatveiligheid en activisme in Irak.

Als Research Fellow en Outreach Officer bij Clingendael – het Nederlands Instituut voor Internationale Betrekkingen, beheerde ik tot voor kort het Basra Forum for Climate, Environment, and Security. Inmiddels ben ik aangesloten bij het Instituut voor Regionale en Internationale Studies (IRIS), dat onderdeel is van de Amerikaanse Universiteit in Irak. Vanuit mijn brede ervaring in de humanitaire sector richt ik me op het lokale maatschappelijk middenveld, en hoe dat te betrekken bij de aanpak van milieuproblemen, in het bijzonder in het zuiden van Irak.

Beschikbaar voor

Consultancies, Essays en artikelen, Talks, Trainingen.

Kennisgebieden

Communicatie, Cultural awareness, Economie, Geschiedenis, Irak, Water.

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën

    Meta

    Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door op de 'accepteer' knop of andere links in de site te klikken, geeft u aan hiermee akkoord te gaan.