Nicolien Zuijdgeest

Achtergrond

Helderheid, context en frisse perspectieven: dat is de toegevoegde waarde van mijn werk. Ik vind het heerlijk om met mensen te werken, hen te verbinden en in groepen gemene delers te vinden voor toekomstperspectieven. Ik ben op mijn best als ik verschillende vakgebieden combineer: Facilitator of change | Trainer & Coach | Arabist. 

Ik sta met één been in Europa, met het andere in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De regio voelt als een derde thuishaven: ik ben er deels opgegroeid, studeerde Arabisch en heb langere tijd in Libië gewoond en onderzoek gedaan in Noord-Afrika. 

 Als facilitator begeleid ik in Europa veranderingsprocessen met diverse stakeholders met groepen met gemengde komaf. Als trainer begeleid ik internationale organisaties en ngo’s in de regio bij de organisatieontwikkeling, teamontwikkeling, professionele ontwikkeling, stressmanagement & self-care.  

Ook in projecten of onderzoek vind ik het belangrijk dat helderheid, context en frisse perspectieven vooropstaan.

Beschikbaar voor

Consultancies, Talks, Trainingen.

Kennisgebieden

Golfregio, Marokko, Vluchtelingen, Vrouwen en Emancipatie.

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën

    Meta

    Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door op de 'accepteer' knop of andere links in de site te klikken, geeft u aan hiermee akkoord te gaan.