Rachelle Traboulsi

Achtergrond

Rachelle Traboulsi begon haar loopbaan als maatschappelijk werkster in Beirut, en werkte vervolgens voor World Vision, Search for Common Ground en de UNFPA in Libanon. Ze heeft inmiddels meer dan tien jaar werkervaring in projectbeheer en coördineerde projecten rond thema’s als de veerkracht van de gemeenschap, risicobeperking bij rampen, sociale cohesie en seksuele reproductieve gezondheid. In Nederland werkte ze voor de startup Bitnation en voor Booking.com.

Traboulsi deed een master in International Development Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Zij richtte haar aandacht voornamelijk op stedelijke ontwikkeling en deed onderzoek onder Syrische asielzoekers naar hun ervaringen met Nederlandse asielprocedures.

Door haar gevarieerde professionele achtergrond is Traboulsi in staat om in multiculturele omgevingen te werken, samen met belanghebbenden zoals gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties, internationale agentschappen, universiteiten en bedrijven. Ze heeft een brede belangstelling en volgt innovatie op terreinen als urban development en Blockchain-technologie op de voet.

Beschikbaar voor

Consultancies, Essays en artikelen, Lezingen, Talks.

Kennisgebieden

Gezondheidszorg, Hedendaagse ontwikkelingen, Internationale samenwerking, Libanon, Ondernemerschap, Vluchtelingen.

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën

    Meta

    Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door op de 'accepteer' knop of andere links in de site te klikken, geeft u aan hiermee akkoord te gaan.