Ruben Vermeer

Achtergrond

Mijn expertise ligt op het snijvlak van water en veiligheid in de MENA-regio. Water is voor iedereen belangrijk: zonder water is er geen leven. Nergens is dit zo zichtbaar als in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De uitdagingen zijn enorm en ik probeer door werk voor verschillende publieke en private opdrachtgevers een positieve bijdrage te leveren. Dit doe ik o.a. als adviseur, redacteur en business developer. Naast water heb ik ook affiniteit met de etnisch-religieuze diversiteit van de regio, vooral waar deze onder druk staat.

Buiten mijn werk ben ik met regelmaat in het Midden-Oosten te vinden. Het liefst liftend met alleen een rugzak. Er is voor mij geen betere manier om de prachtige cultuur, geschiedenis en gastvrijheid van de regio te ervaren. Deze avonturen leveren mooie verhalen op, maar bovenal nuttige inzichten voor mijn werk.

Beschikbaar voor

Consultancies, Essays en artikelen.

Kennisgebieden

Advies, Consultancy, Veiligheid, Water.

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën

    Meta

    Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door op de 'accepteer' knop of andere links in de site te klikken, geeft u aan hiermee akkoord te gaan.