Vanessa Lambrecht

Achtergrond

Ik heb een grote liefde voor het Midden- Oosten en speciale interesse in juridische en maatschappelijke ontwikkelingen in de regio. Ik ben opgeleid als Arabiste aan de Universiteit van Amsterdam, waar ik een gedegen kennis van de Arabische taal en cultuur heb opgedaan en waar ik affiniteit heb ontwikkeld met niet- westerse culturen. Mijn hart ligt bij maatschappelijke, politieke en bestuurlijke ontwikkelingen in de Arabische en Islamitische landen. Mijn doel is het zichtbaar maken van alles wat we in Nederland maar mondjesmaat te zien krijgen: moderne kunst, hedendaagse literatuur, feminisme en het gewone leven in het Midden-Oosten. Daarover schrijf ik, en ik maak ook de podcastserie Het Dakterras. Daarnaast geef ik lezingen en organiseer ik conferenties, seminars en workshops.

Vanessa Lambrecht is tevens bestuurder van de Stichting Het Grote Midden Oosten Platform.

Beschikbaar voor

Consultancies, Podcasts, Talks, Trainingen.

Kennisgebieden

Advies, Analyses, Artikelen, Consultancy, Cultuur, Hedendaagse ontwikkelingen, Lezingen, Libanon, Mensenrechten, Ondernemerschap, Palestina, Politiek, Rapporten, Vrouwen en Emancipatie.

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën

    Meta

    Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door op de 'accepteer' knop of andere links in de site te klikken, geeft u aan hiermee akkoord te gaan.