Sylva van Rosse

Achtergrond

Ik breng je graag in contact met de Arabische wereld. Het Midden-Oosten en Europa zijn buren van elkaar. We delen een geschiedenis die vaak vergeten wordt. We delen een heden dat vaak zeer complex is. De vraag is: hoe willen we dat onze gezamenlijke toekomst eruitziet?  

In mijn werk maak ik de Arabische wereld toegankelijk voor Europese actoren die willen werken aan een gedeelde toekomst. Ik heb sinds de vroege jaren ’90 regelmatig gestudeerd, gewoond en gewerkt in diverse landen in het Midden-Oosten. Mijn kennis van de taal en de lokale context helpen mij in mijn werk als adviseur en consultant.  

 Al jaren heb ik de wens dat er in Nederland en Europa een menselijker beeld komt van het Midden-Oosten, met meer aandacht voor de verbindingen die er tussen ons bestaan. Vanuit die wens heb ik met enkele anderen in 2013 Het Grote Midden Oosten Platform opgericht. 

Kernwoorden in mijn werkervaring: contextanalyse, matchmaking, beleidsontwikkeling, projectontwikkeling, projectbeheer, democratie, jongeren, gender, milieu. 

Meer over mijn achtergrond en motivatie lees je in een interview voor Het Grote Midden Oosten Platform. 

Beschikbaar voor

Consultancies, Talks.

Kennisgebieden

Arabische Lente, Egypte, Internationale samenwerking, Jordanië, Libanon, Palestina, Politiek.

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën

    Meta

    Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door op de 'accepteer' knop of andere links in de site te klikken, geeft u aan hiermee akkoord te gaan.